Загальні положення

Правила відвідування є єдиними для всіх відвідувачів і співробітників спортивного клубу «Fitness City».

  1. Відвідувачі зобов’язані ознайомитися з цими правилами до користування послугами. Оплата послуг є згодою клієнта з цими правилами.
  2. Час роботи спортивного клубу «Fitness City» з 7:00 до 22:00 з понеділка по п’ятницю, з 7:00 до 20:30 в суботу та з 9:00 до 15:00 в неділю. Адміністрація залишає за собою право оголошувати протягом року неробочі святкові та санітарні дні. Інформація про припинення роботи спортивного клубу, про зміну в розкладі завчасно розміщується у адміністратора і на сайті спортивного клубу www.fitnesscity.in.ua.
  3. У вартість послуги спортивного клубу входить право користуватися спеціалізованими зонами для тренувань, зазначеними в абонементі або разовому відвідуванні, а також будь-якими спеціалізованими допоміжними зонами спортивного клубу (душові, роздягальні кімнати, туалети, призначені для клієнтів).
  4. Прохід в спеціалізовані зони спортивного клубу здійснюється через адміністратора за разовими перепустками або абонементами.
  5. Оформлення разового відвідування та абонементу здійснюється у адміністратора після заповнення анкети клієнта клубу.
  6. Придбаний абонемент має обмежений термін дії і підлягає продовженню при подальшій оплаті.
    Активація абонемента відбувається в день Вашого відвідування або через 14 днів після купівлі абонемента автоматично.
  7. Після оплати разового відвідування або оформлення абонемента клієнт отримує у адміністратора ключ від шафки в роздягальні, і, при необхідності, ключ від комірки для зберігання цінних речей.
  8. Адміністрація не несе відповідальність за цінні речі, документи, гроші, мобільні телефони, що не зберігаються в комірці для цінних речей. Забуті і знайдені речі зберігаються в Клубі протягом 14 днів, при цьому клуб і співробітники клубу не несуть відповідальності за їх збереження.
  9. Речі в шафах в клубі зберігаються тільки на час тренувань. Після тренування шафа повинна бути звільнена. Забороняється залишати речі в шафі після тренувань, закривати замком порожню шафу. Адміністрація Клубу має право відкривати шафи і вилучати речі в разі їх зберігання відмінне від часу тренувань.
  10. Після закінчення занять ключ від шафки роздягальні здається адміністраторові. Вартість втрати ключа – 100 грн.
  11. Передача абонемента іншій особі виключена. При передачі іншій особі абонемент анулюється без відшкодування занять.
  12. На території клубу забороняється надавати платні і безкоштовні консультаційні послуги з фітнесу (тренувати інших клієнтів) всім, крім співробітників клубу. В іншому випадку Ваш абонемент може бути анульований.
  13. При втраті абонемента відвідувач має право на його відновлення. Вартість відновлення втраченого абонемента – 50 грн.
  14. Пропущенні заняття не з вини спортивного клубу не компенсуються.
  15. У нашому клубі діє система безумовного повернення коштів на вимогу Клієнта. Для здійснення повернення невикористаних відвідувань до закінчення терміну дії абонемента, Клієнту необхідно дати заявку Адміністрації клубу.
  16. У разі виникнення обставин, тимчасово перешкоджають використанню абонемента за медичними показаннями, але тільки у випадках отримання серйозних травм (переломи, струси) або проведення медичних операцій, що вимагають госпіталізації, з обов’язковим підтвердженням довідкою з медичної установи, завіреної керівником даної установи. При поданням адміністратору клубу зазначеної вище довідки з медичної установи, дія абонемента може бути призупинена на термін, рекомендований лікарем і зазначений у відповідній довідці, без повернення вартості абонемента.
  17. Спортивний клуб «Fitness City» не є медичним закладом і не здійснює надання послуг з медичного забезпечення Клієнта (оцінка стану здоров’я, спостереження і контроль за станом здоров’я, у тому числі під час тренувань або під час знаходження в клубі і т.п. ).
  18. Надаючи свої послуги, розробляючи будь-які індивідуальні або групові програми для Клієнта, спортивний клуб «Fitness City» керується тим, що Клієнт не має протипоказань для занять фізичною культурою.
  19. Клієнт несе персональну відповідальність за своє здоров’я. Якщо під час занять Ви відчули нездужання, Ви зобов’язані припинити заняття і звернутися за медичною допомогою. Адміністрація не несе відповідальність за стан здоров’я і можливий травматизм в наступних випадках:
    • при порушенні клієнтом правил відвідування, а також правил техніки безпеки;
    • якщо клієнт тренується самостійно;
    • за травми, отримані поза територією спортивного клубу;
    • за травми, отримані від протиправної дії третіх осіб;
    • за травми, отримані з вини самого клієнта на території спортивного клубу.
  20. З метою забезпечення безпеки надання послуг адміністрація має право відмовити в наданні послуг відвідувачеві, що має ознаки алкогольного, наркотичного, токсичного сп’яніння.
  21. За технічні незручності, викликані поломками, або проведенням комунальними службами, профілактичних і ремонтно-будівельних робіт, спортивний клуб «Fitness City» відповідальності не несе.
  22. Якщо в результаті порушення даних Правил спортивного клубу завдані матеріальні збитки, відвідувач зобов’язаний відшкодувати його в повному обсязі.
  23. Адміністрація має право накласти штраф на клієнта в розмірі вартості разового відвідування в разі, якщо клієнт залишає територію спортивного клубу після 17:00 (власники денної абонементної карти чи разового відвідування) і після 18.00 (власники студентської / шкільної абонементної картки).
  24. Контроль за дотримання Правил покладається на співробітників спортивного клубу.
  25. При некоректній поведінці відвідувачів, грубості з співробітниками спортивного клубу «Fitness City» та іншими відвідувачами спортивного клубу адміністрація залишає за собою право відмовити в наданні послуги без відшкодування її вартості.
  26. З метою безпеки на території спортивного клубу ведеться відеоспостереження.
  27. У разі потреби і для комфорту відвідувачів спортивного клубу допускається введення нових пунктів правил.

Відвідувачі зобов’язані:

  • перевзутися в чисту змінне взуття;
  • після закінчення занять повернути ключ від шафки для роздягання адміністратору;
  • строго дотримуватися правил відвідування спортивного клубу;
  • дбайливо ставитися до обладнання спортивного клубу;
  • дотримуватися і підтримувати громадський порядок і загальноприйняті норми поведінки, поводитися шанобливо по відношенню до інших відвідувачів, обслуговуючому персоналу;
  • дотримуватися чистоти в спортивному клубі і використовувати бахіли для проходу в роздягальні.

Відвідувачам забороняється:

  • користуватися послугами, що не входять у вартість абонемента або не сплаченими додатково;
  • проходити в душові та зали для занять у вуличному взутті;
  • перебувати в стані алкогольного, наркотичного та токсичного сп’яніння; вживати спиртні напої, приймати їжу в роздягальнях і в місцях, призначених для тренувань;
  • приносити сильно пахнуть речовини; скляні, ріжучі, колючі предмети, будь-які види вогнепальної, газової та холодної зброї, а також жуйки та інші забруднюють предмети;
  • входити в службові приміщення, до яких відносяться кабінети, рецепції, технічні приміщення, самостійно регулювати будь інженерно-технічне обладнання;
  • проводити кіно- і фотозйомку без дозволу керівництва.

Правила техніки безпеки спортивного клубу «Fitness City» і відвідування тренажерного залу

  1. Клієнти, які відвідують тренажерний зал, керуються загальними правилами відвідування спортивного клубу «Fitness City».
  2. Для забезпечення власної безпеки зверніться до тренера, якщо не знаєте, як використовувати те чи інше обладнання.
  3. До занять в тренажерному залі допускаються відвідувачі тільки у змінному чистої спортивного взуття і спортивному одязі.
  4. Переконливе прохання в залі вести себе в рамках громадських норм поведінки, не заважати іншим відвідувачам.
  5. Використовуйте спортивне та інше обладнання залу відповідно до його призначенням і інструкції по застосуванню.
  6. Будь-який з тренажерів може бути обмежений для користування в будь-який момент (ремонт, профілактичні роботи). У разі виявлення несправності спортивного обладнання залу просимо негайно повідомити про це тренеру, який зобов’язаний в найкоротший термін вжити заходів щодо усунення даних несправностей.
  7. Придбаний абонемент на відвідування тренажерної зали має обмежений термін дії:
    • 1 місяць – 30 відвідувань/30 днів (заморозка відсутня)
    • 3 місяці – 90 відвідувань/90 днів (заморозка до 14 днів, мінімальний термін заморозки – від 7 днів)
    • 6 місяців – 180 відвідувань/180 днів (заморозка до 30 днів, мінімальний термін заморозки – від 7 днів)
    • 12 місяців – 360 відвідувань/360 днів (заморозка до 60 днів, мінімальний термін заморозки – від 7 днів)
    • 10 відвідувань – 10 відвідувань/90 днів (заморозка відсутня)
  8. Клієнт зобов’язаний прибрати за собою спортивний інвентар на місце після їх використання.
  9. Час занять в тренажерному залі не повинен перевищувати 4 години.
  10. Клієнт зобов’язаний закінчити тренування і вийти із залу за 15 хв до закриття спортивного клубу.
  11. До занять не допускаються діти молодше 10 років, з 10 до 16 років тренування дозволяється тільки в присутності персонального тренера або разом з батьками.
  12. Велике прохання не залишати свої речі без нагляду. За загублені або залишені без нагляду речі персонал відповідальності не несе.

Правила відвідування персональних занять

  1. Клієнти, які відвідують персональні заняття, керуються загальними правилами відвідування спортивного клубу «Fitness City».
  2. Персональні заняття тренер має право проводить у своїй і не в своїй зміні за попередньою домовленістю з Клієнтом.
  3. Абонемент на 12 персональних занять повинен бути використаний протягом 30 днів. В іншому випадку невикористані заняття анулюються.
  4. При проведенні персонального заняття (разового або за абонементом) клієнт і тренер зобов’язані зафіксувати його у адміністратора рецепції.
  5. Персональні заняття проходять за попереднім записом через тренера або адмінітратора. Якщо клієнт не з’явився на заняття і заздалегідь (за 10 годин до запису) не попередив про скасування запису, заняття з абонемента знімається автоматично.

Правила відвідування групових занять

  1. Клієнти, які відвідують групові заняття, керуються загальними правилами відвідування спортивного клубу «Fitness City».
  2. Оплата групових занять проводиться за Прейскурантом.
  3. Абонемент на 4/8/12 занять повинен бути використаний протягом 30 днів. В іншому випадку невикористані заняття анулюються.
  4. Групові заняття проводяться згідно з розкладом, яке може бути змінено адміністрацією клубу. Адміністрація має право змінювати розклад занять, проводити заміну тренера. Розклад занять і інформація про зміни в розкладі знаходяться у адміністратора і на сайті спортивного клубу www.fitnesscity.in.ua. Запізнення клієнта не є причиною зміни розкладу.
  5. У разі припинення роботи групи, клієнт може до закінчення терміну дії абонемента вибрати будь-яке інше групове заняття.
  6. Клієнт зобов’язаний прибрати за собою спортивний інвентар на місце після його використання.
  7. Запізнення на заняття більш ніж на 15 хвилин небезпечно для Вашого здоров’я. Тренер має право не допустити Вас на заняття.